Eldőlt és jogi úton folytatódik tovább a harc Ördög Nóra és az RTL Klub között. A viszony állítólag annyira megromlott, hogy a műsorvezetőnövel már nem is beszélnek s a váltásra akár az egész vagyona ráhmehet Ördögnek.

Bár Ördög Nóra a csatornaváltáskor legfőképp a jobb megélhetést jelölte meg, most akár a teljes nehezen öszeszedett vagyonát is elbukhatja. Amennyiben tényleg beigazolódik, hogy szerződést szegett úgy súlyos 10 milliókat fizethet az RTL-nek. Ráaádsul szerződésében azt is kikötötték, hogy más csatronánál jóideig nem tnhet fel mint műsorvezető.

Ha bármilyen kártérítési összeget megítélnek a terhére, akkor a saját vagyonával felel. A megítélt kárösszeget ugyanis nem lehet rajta másképp behajtani. Magyarul, a végrehajtás során az érintett fél az adósnak a teljes ingó és ingatlan vagyonával felel – magyarázta Kamarás Péter, ügyvéd.
A TV2 miatt már fizetett pár volt RTL-es az anyacsatornájának. Így járt a ValóVilág 4. szériájának győztesére, Alekoszra gondolunk. Akkor a TV2 teljes mellszélességgel kiállt mellette. Alekosz elmondása szerint még az ügyvédi költségeit is a csatorna fizette. Az elsőfokú ítélet szerint Alekosz elbukta a luxus-nyereménylakását és további hatmilliót.

hírdetés
hírdetés