Véget ért a nagy szerelem, elvált az útja a korábbi teniszklasszis Szávay Ágnesnek és a DJ Dominique-ként ismertté vált Várkonyi Attilának. Szávay érthető módon nem kívánt nyilatkozni. Várkonyi viszont megerősítette: már nincsenek együtt és nem egymás oldalán keresik a boldogságot.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. A hír igaz, de szerencsére a viszonyunk teljesen baráti maradt – közölte a lemezlovas-műsorvezető, s hozzátette nem harmadik személy miatt szakítottak.

A szétvált páros állítólag a jövőben is továbbra is együtt dolgozik majd különböző projekteken. Szávay Ágnes és Várkonyi Attila gyakran szerepel jótékonysági rendezvényeken, szerelmük is azután lobbant lángra, hogy egy ilyen eseményen találkoztak. Kapcsolatukról idén januárban a Blikk írt elsőként, s ahogy teltek a hónapok, úgy lett egyre szorosabb a viszonyuk. Április végén a lemezlovas már arról beszélt egy tévéműsorban: úgy érzi, most végre rálelt az igazira. Még a gyerekvállalás is szóba került közöttük, de most ez is füstbe ment terv lett, s váratlan a szakításuk.

hírdetés
hírdetés