Kitálal a neves színész pasiszeretője. Folytatódik a szexbotrány John Travolta háza táján. Még évekkel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a színész és egykori pilóta társa, Douglas Gotterba hosszú évekig szeretők voltak.

A férfit végül felfüggesztették a munkahelyén, a papírokkal és a titoktartási szerződéssel azonban probléma adódott. Gotterba azt állítja, aláíratlan felmondási levéllel bocsátották el őt a cégtől, melyben nem volt titoktartási szerződés, Travolta pedig azt, hogy hónapokkal később egy kiegészítő nyilatkozatot mégis aláírt a férfi, melyben ígéri, hogy kapcsolatuk sosem kerül nyilvánosságra.

A jogi kiskaput kihasználva döntött úgy az egykori szerető, hogy kitálal, ezért bíróságra vitte az ügyet, hogy ők döntsék el, beszélhet vagy valóban tartania kell a száját. Az évekig húzódó ügy mostanra látszik megoldódni, hiszen úgy tűnik utat enged a bíróság a kérésnek, az erről szóló határozatot a napokban kapta kézhez a férfi. 

Douglas pedig egy egész vaskos botránykönyvben készül megtorolni a történeteket és könnyíteni a lelkén. A csalódott Gotterba néhány apró részletet már most is kitálalt. Az első és az utolsó találkozás napját szinte percre pontosan felidézte, elárulta azt is, hogy Travolta elvitte Hawaiira, Amsterdamba sőt még Kenyába is.

Majd minden út alatt hölgyek társaságában múlattuk az időt, de reggel mégis mindig egymás mellett ébredtünk. John nagyon féltékeny volt, többször váratlanul beállított és végigkutatta a lakásomat, hogy van-e ott valaki. Tisztelettudó de szenvedélyes szerető volt – mesélte Douglas.

A férfi 1981-ben kezdett dolgozni a légitársaságnál, kapcsolatuk egészen elbocsájtásáig 1986-ig tartott – írta a Daily News.

hírdetés
hírdetés