Violetta szerette volna a rajongói százait méltóképp ünnepelni de sajnos a biztonságiak szinte betuszkolták a luxus pesti hotelbe szó szerint. Tény, hogy el lepték a Buddha Bár Hotelt Budapesten a Violetta rajongók. Hatalmas tömeg volt a luxus szállónál. A rajongók ugyan láthatták Violettát és a többi Disney sztárt is, és a szerencsések autógrammot is kaptak tőle vagy épp megérintette őket az énekes lány. Bár sajnos a biztonsági személyzeten ezúttal látszott, hogy nem egy gyerekszerető társaság.  

Volt, aki tegnap a Violetta sorozat fiú főszereplőjével Leonnal találkozhatott. Az argentin színész Jorge Blanco szerény, kedves sztár, aki bizony a rá várakozókkal egy-egy fotó erejéig meg is állt. Azaz, aki hajnalig várt a Buddha luxus szállónál az jól járt. Azonban most már őrület volt a luxus hotelnél az esti koncert után. Több száz tini és felnőtt várta az argentin zenész-sztárokat de főképp Violettát.

Violetta BUddha

Nos este 11 előtt nem sokkal be is gurult a fekete Mercedes furgon. A biztonságiak pedig leszerepeltek szépen. egyrészt életveszélyes módon az oldalsó bejáraton vitték be Violettát, emiatt az Erzsébet hídra vezető Busz sáv bizony rajongók százaival volt el lepve. Másrészt bár szegény Violetta megállt volna és osztogatta volna szíve szerint az autogrammot a biztonságiak szinte szó szerint beráncigálták a luxus hotelbe.

 

A többi színész körül már nem volt ekkora felhajtás.

hírdetés
hírdetés