Újabb meghökentő rekord. Megmászták Ausztrália legmagasabb hegyét a Mount Kosciuszko 2228 méteres csúcsát. Fürdőruciban. Az őt bohém hegymászó ezzel új rekordot állított fel mindenképpen.

Az Sydney-ben élő tanárember, Ben Anderson és négy barátja nem mindennapi tettet hajtott végre a napokban. Megmászták ugyanis a Mount Kosciuszko csúcsot, amely Ausztrália legmagasabb pontja, a maga 2228 méterével. Ez önmagában még nem is lenne olyan nagy szám, a srácok azonban mindezt egy fürdőbugyiban abszolválták!

Semmi profi hegymászó cucc, csupán öt hátizsák élelemmel megrakva, és tíz síléc volt az “expedícióba” résztvevők felszerelése.

Nagyjából 4 órát vett igénybe a csúcstámadás, és összesen 13 kilométert tettek meg a csípős hidegben, na meg a szinte orkánerejű szélben, mire fel- és leértek a hegyről.

A srácok hónapokig edzettek a megmérettetésre. Hogyan? Sokat feküdtek jeges kádban, hideg vízzel zuhanyoztak és az éjszaka közepén jártak úszni az óceánba. Ez minden. Semmi extra…

Mégis sikerrel jártak, elmondásuk albuterol no prescription szerint nagyszerű próbatétel volt a mászás, mind fizikálisan és szellemileg is. Bár, még egyszer nem biztos, hogy nekidurálnák magukat…

Post expires at 6:12de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés