Jani a 35. születésnapján lepte meg magát egy Rolex Bubblebackkel. Ebből a szériából a legolcsóbbakat 200-300 ezer forintért már meg lehet venni, a legjobbakat pedig 800-900 ezer forintért lehet megkapni. De van belőle több illiós  karóra is. Lázárnak természetesen nem a gagyi jutott. Azaz nem kell izgulni mert a mi áldott miniszterünknek nem az elmaradt fácánozásból megspórolt millióiból tellett a Rolexre.

 

Nos miután elmaradt Lázár Janink és hű nemesi barátainak a költséges (  majd 30 millióforintos )fácánvadászata azt hihettük, hogy a Parlamentben felcsillant luxus Rolexét most vásárolta egyfajta fájdalomdíjként magának de tévedtünk. A mi áldott jó Janink még a  35. születésnapján lepte meg magát ezzel a szépséges majd milliós  Rolex Bubbleback órával. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az értékes darabot egy aukción szerezte meg. 2010-ben, amikor a miniszter 35 éves volt, ebből a szériából a legolcsóbbakat 200-300 ezer forintért, a legjobbakat pedig 800-900 ezer forintért lehet megkapni. Az órát a miniszter nem köteles feltüntetni a vagyonnyilatkozatában, mert 2014. januártól az egyéb ingóságokat csak akkor kell bevallani, ha drágábbak, mint 1 millió 15 ezer forint.

A Lázár János karján látható óra a II. világháború környékén készülhetett, és antik ékszernek számít, mert a Bubblebackeket már nem gyártják, csak használtan lehet megszerezni. Interneten kétmillió forintnak megfelelő összegért kínálják az értékesebb darabokat, a legritkább órákat pedig aukciókon árulják.

Nos, akkor ezek alapján azt mondani, hogy ezen lázári Rolex nem érte el a bevallási határt, hát igencsak kétséges, sőt egyenesen pimaszság ezt nyilatkozni, hisz épp Lázár készséges sajtósai írták épp le, hogy aukción vette a miniszter az órát, azaz ez egy ritka Rolex és a licit indulása két millió forinttól kezdődik felfelé. S így kimondhatjuk, hogy saját maguk hazugságába keveredtek a miniszteri sajtósok, hisz elismerték, hogy a vagyonnyilatkozatban fel kellet volna tüntetni.

hírdetés
hírdetés