Újabb pedofil tanár botrány. Állítólag 10–14 éves gyerekekkel elégíttette ki szexuális vágyait az ügyészség szerint egy csepeli tornatanár.  A 34 éves B. Tamás egy csepeli bentlakásos iskolában vigyázott a gyermekekre, és a gyanú szerint ott fajtalankodott velük.

Egy, az iskolába három gyerekét is járató anyuka a Blikknek azt mondta, hogy – a nehéz sorsú gyerekeknek egyébként családias hangulatot és biztonságot ígérő – alapítványi iskola  rendkívüli értekezletre hívta a szülőket egy hete, de az iskola vezetése akkor még csak annyit árult el, hogy a tornatanár bántotta a diákokat, ezért elküldték az iskolából, és azt ígérték nekik, hogy mindenről tájékoztatják őket. Aztán csütörtökön utólag tudta meg az anyuka, hogy 8 és 10 éves fiait aznap a rendőrök – pszichológusokkal – órákig faggatták arról, hogyan molesztálta őket a tornatanár. Az is kiderült, hogy két éve tette meg ezt először a fiával.

Az ügyészség indítványozta a tanár előzetes letartóztatását, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt, a BRFK pedig nyomoz az ügyben. Az iskola a egyelőre nem válaszolt, a gyerekek érdekeire hivatkozva.

hírdetés
hírdetés