A Fidesz ügyeletes megmondója továbbra is Deutsch Tamás. Ő mindent tud, mindenhez van véleménye és mindenkinek meg is mondja a magáét. Természetesen havi tizezer euróért Brüsszelből feltehetőleg sokan okoskodnának úgy mint Deutsh, mert következmények nélkül megtehetnék. Azonban ezt közel 9 milliónyi magyar, aki nem a luxusgazdagok köréhez tartozik nem teheti meg. Ráadásul most téved a Fidesz EP politikusa.  

 

Deutsch Tomi Brüsszeltől innen és túl megint megmondta jól a magáért. Naná, hogy .megmondta, hisz közeli ismerőseinek mutatott fityiszt az USA, amikor azok vízumot kértek de nem kaptak. Micsoda egy kitolás, hisz szegény párák a repcsin már épp a szabadság ízes zamatát akarták épp magukba szívni amikor megkapták a sokkoló hírt, hogy ide aztán nem jöhetnek. Hát mit képzelnek ezek a mi korunkban még nem is létező demokraták ? Hogy csak így megmondják a mi ősi népük kiemelkedő alakjainak, hogy korruptak ? Nos Tomi oda tette magát, s jól megmondta ismét az egyik  közösségi oldalon.

A magyar demokrácia állítólagosan sanyarú állapotáért érzett aggodalmukban önnön rüsztjüket folyamatosan lecsinálók, akik most kárörvendésükben a lelkesedestől izzadtan és minden kritika nélkül üdvözlik az USA kitiltási döntését, nos ezek az alakok belegondoltak már abba, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya nem kevesebbet tesz, mint a jogállamiság legelemibb szabályait durván megsértő eljárásban (sem az érintettek, sem a nyilvánosság nem kap tájékoztatást arról, hogy milyen okból, ki és milyen bizonyítékok alapján hoz szabadságjogot korlátozó döntést, a teljesen önkényes és titkos eljárásban sem a védelem, sem a jogorvoslat lehetősége nincs biztosítva) európai polgárok alapvető szabadságjogát, a mozgás szabadságát korlátozza. És ezt bármikor, bármelyik európai polgárral megcsinálhatják…Szerény figyelemfelhívás a Magyar Szabadság Ünnepén. –írta Deutsch.

 

Nos az USA főként csak azokkal teszi ezt kedves képviselő úr , aki korrupt. Nos a magyar nép 99%-a nem az és emiatt él úgy,ahogy azaz szegénységben. Így azon állítása, hogy bármely polgárral megteheti ezt a kitíltásosdit a nagytestvér nem helyén való megállapítás,sőt téves a következtetés. Egyrészt az állampolgárok nagy része nem keveredik korrupciós hírbe, másrészt nem is vezetik a NAV-ot, harmadrészt pedig nem a kormány alkalmazottai. Mert a baj az, hogy olyan emberek keveredtek rossz hírbe, akik csúcsvezetők, s akik a kormány közeli emberei,s nekik inkább példát kellene mutatniuk, jó példát.

hírdetés
hírdetés